HTML

Utolsó kommentek

BloodWing klán

A volt Fearless Fighters klán, immáron reinkarnálódott! A klán új életet kezdett, új tagokkal, új játékokkal, új célokkal. Üdvözöljük együtt a 2010. Február 9.-én alapul BloodWing Klán-t! Mint mondtam, a klán célt tűzött ki magának. Ez nem más, mint a meghivatalosodás. Mi nem azért hoztuk létre a szövetséget, hogy szimpla játék legyen a téma, hanem bajnokságokkal foglalkozunk, szponzorok után érdeklődünk, és klán videókat is létre hozunk. Nem hoznám szóba, hogy a BloodWing Klán a legjobb játékosokból állna össze, vagy mi lennénk a legjobbak, mert ez nem helytálló. Egy valami viszont van, amit az emberek mondhatnak ránk: Magyarországon mi voltunk, és mi vagyunk az első klán, akik a feladatot komolyan veszik, szponzorok után érdeklődnek, és mi pedig teszünk is érte! Böngéssz beljebb blogunkba, hogy megtudd klán játékaink listáját, tagjaink leírását, kupáink promóját, és még sok mást!

Friss topikok

Címkék

Egy új tag tesztelése,.a fejlődés, és egyéb nyalánkságok.

2011.08.13. 12:16 :: Dante12

 Ezt a titulust is ráaggathatnánk a következő cikkre, de én úgy érzem hogy ez jobban rászolgált. A tegnapi nap folyamán, Horváth Zsolt-ot (zsolesz1998) leteszteltük, hogy bekerülhessen a klánba.

Az egész kisebb gondokkal kezdődött. Először nem tudtam rendesen partyba lépni Zsolt-tal, de aztán sikeresen végeztem ezzel. Mikor megemlítettem neki, hogy velem kell 1v1-et vívnia, egyből a következő reakció hagyta el a száját: "Az túl könnyű". Emeltem a szintet. Beraktam magam mellé Zsolt régi "riválisát", aki a jelenlegi újonc nálunk - Balukát - akivel kezdték is a veszekedést a meccs előtt. A meccs a Sword Base map-on zajlott, 50 pontig, DMR kezdőfegyverrel. Felvettük a hivatalos "Szárny formációt", amin Zsolt egyszerűen nem tudott áttörni. Természetesen a Szárny Formáció öt tagra van tervezve, és mivel csak ketten voltunk jelen, ezt elég nehéz volt kivitelezni, de végülis sikerült - úgy ahogy. 

Tehát 9-1-nél tartottunk, amikor is ledobott minket a fránya internet, így távoznunk kellett a meccstől. Igazságtalan lett volna, hogyha csak így magunkénak tudtok volna a győzelmet, ezért a videót elmentettem, és a látottak alapján közösen átbeszéltük a tagokkal Zsolt sorsát. A mai nap estéjén akartam tudatni vele, hogy nem érezzük jó játékosnak, így nincs rá szükségünk. És ekkor jött a csattanó. Egyenesen Zsolt írta nekem ezt: "Csicskaság a 2 vs 1". Kölyök! Te erőszakoltad ki azt hogy duóban legyünk, tehát ennyit a nagy tudásodról. A vizsgát elbuktad...

Mellesleg, az SZF nem fog leírásra kerülni, hogy azért az ellenfeleink a Clan Battle-eken ne tudják a titkos technikát.

És most pár szó, a klánba épített újdonságról. Igyekszünk feljebb és feljebb tornászni a BW népszerűségét, de a klánon belüli dolgokkal is foglalkoznunk kell. Bevezettük, a "Partneregységeket". Ez annyit takar, hogyha meglesz a hatodik tag, két fős csoportokra osztom a klánt, akikre általában feladatokat osztok ki, vagy egyéb nyalánkságokat. Természetesen a klán együtt marad, szó sincs feloszlásról. Kb. 1 héten kell egyszer együtt dolgoznia az egységnek, tehát ez csak egy mókás mellékcucc.

Ezenkívül: Szeretnék Baluka7, és FF Dodi HUN társunknak gratulálni, hisz az utóbbi időben rengeteget fejlődtek. A célunk nem más, mint a legjobb magyar klánnak lenni, ami természetesen nem azt jelenti, hogy kezdőket nem vennénk be. Balu is eléggé gyorsan fejlődött, de ha esetleg nem látjuk benned a potenciális társat, akkor is magunk közé veszünk... Ez csak játék!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bloodwinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr1003150648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása