HTML

Utolsó kommentek

BloodWing klán

A volt Fearless Fighters klán, immáron reinkarnálódott! A klán új életet kezdett, új tagokkal, új játékokkal, új célokkal. Üdvözöljük együtt a 2010. Február 9.-én alapul BloodWing Klán-t! Mint mondtam, a klán célt tűzött ki magának. Ez nem más, mint a meghivatalosodás. Mi nem azért hoztuk létre a szövetséget, hogy szimpla játék legyen a téma, hanem bajnokságokkal foglalkozunk, szponzorok után érdeklődünk, és klán videókat is létre hozunk. Nem hoznám szóba, hogy a BloodWing Klán a legjobb játékosokból állna össze, vagy mi lennénk a legjobbak, mert ez nem helytálló. Egy valami viszont van, amit az emberek mondhatnak ránk: Magyarországon mi voltunk, és mi vagyunk az első klán, akik a feladatot komolyan veszik, szponzorok után érdeklődnek, és mi pedig teszünk is érte! Böngéssz beljebb blogunkba, hogy megtudd klán játékaink listáját, tagjaink leírását, kupáink promóját, és még sok mást!

Friss topikok

Címkék

Vasárnapi bajnokság, szponzor kerestetik, egy újabb klán war, illetve új játékok a listán.

2011.08.20. 15:32 :: Dante12

 Pálinkás jó délutánt! Nagyon ritkán veszem rá magam, hogy bejegyzést írjak a blogra, de most kénytelen voltam, hisz aki ismer az tudja, hogyha én bejegyzést írok akkor az hosszú lesz. No de térjünk is a tárgyra! Facebook oldalunkon már kihírdettük, hogy Vasárnap egy 12 fős 1v1 kieséses alapú bajnokság lesz, ahol a győztes egyenlőre csak csekély jutalmakat kap. A 12 fő megvan, ráadásul egy beugróval is rendelkezünk, ha esetleg nem jelenne meg valaki. Még sehol sem publikáltuk, hogy mi is lesz a győztes nyereménye, és szerintem ez egy nappal a bajnokság előtt elvárható tőlünk, tehát:

  • Belépési jog a klánba (Nem muszály elfogadnia)
  • A következő bajnokságunkra (Ami már fizetős lesz) ingyen juthat be.

Tehát most így állunk, 13 ember vár arra, hogy részt vegyen a 12 fős bajnokságon, és mindenkit csak egy cél hajt: Nyerni. Természetesen a klán is részt vesz a bajnokságon. A klántársaimmal már több órát filóztunk, és esélyt latolgattunk, hogy kiknek van esélye az első három helyre bejutni, de mint tudjuk, a játékosok kiszámíthatatlanok. Akit érdekel a tournament (kieséses alapú bajnokság) ágrajza, az megtekintheti:

http://kep.psharing.com/574875.jpg[/URL]

Mivel tiszteljük a résztvevőket, az eredmények között nem csak az első helyezett fog helytállni, hanem a második, és harmadik helyezettet is feltüntetjük, ami a harmadik fordulóba dől el.

De azért friss csemegével is szolgálhatunk nektek, hisz a BW klán a hivatalosság felé törekszik, amihez egy elengedhetetlen dolog: a szponzor. Mint említettük, a következő bajnokságunk fizetős lesz. Mégis ki a fene fizetne egy amatőr versenyért, jön a kérdés. Most válaszolok mindenkinek: Nem egy amatőr verseny lesz. A bajnokság, várhatóan egy profi szintű rendezvény lesz, eléggé megfizethető áron, és mivel szeretnénk hogy előbb tudjátok hogy milyen is lesz ez a rendezvény, már most belekezdünk a magyarázásba.

A bajnokságot, 3 kategóriában szeretnénk elindítani: 1v1, 2v2, 5v5. A tervezett árak:

  • 1v1: 800FT / Fő
  • 2v2: 600FT / Fő
  • 5v5: 1000FT / Fő

Ezt ne vegyétek még teljesen biztosra, hisz ez még csak egy ötlet. Ez még bármikor változhat. Az 1v1 meccsek, természetesen két gépről folyna, a TV-k háttal egymásnak. A 2v2-k két külön szobába zajlanának, és egy gépről az egyik csapat játszik, a másikról értelemszerűen a kettes csapat. Hogy az illetők ne tudjanak súgni, egy kivetítőről figyelnék az eseményeket. Az 5v5, pedig 6 gépről folyna. Mind a két csapatból egy-egy illető teljes képernyőn játszik, míg a többiek osztott képernyőn. 

Egy a probléma: Ahhoz hogy ezt végbe vigyük, szükségünk van szponzorra is. A munkálatok már folynak, hisz várhatólag ősszel rendezzük meg a kupát. Addig viszont senki se vegye az ímént említetteket biztosra, hisz bármelyik pillanatban szólhatunk, hogy változott valami, esetleg a bajnokság megrendezésre kerül.

Most hogy a bejegyzés legkomolyabb részén túl vagyunk, jöhet egy kicsit könnyebb téma. A mai nap, rendeztünk egy mix-et. (Mix: Klán vs. Random emberek, gyakorlás céljából). A felállás, így nézett ki: StylisticViher & KaoszProf & ??? vs. BW Kishajik HUN & BW Dodi HUN & BW Dante HUN. Az ellenfeleink harmadik tagjára nem igen emlékszünk, és egyébként is mellőzni szerettük volna a publikálását. Na szóval, a meccset megnyertük, Sword Base DMR-en, 75-48-ra. Szeretnénk gratulálni Viher csapatának, hisz ez csak egy barátságos mérkőzés volt, és ők remekül játszottak!

És a bejegyzés végére hagytam az egyik legfontosabb dolgot: 3 új inaktív játék került be a listánkba: Tekken 6, Call of Duty: Black Ops, illetve Forza Motorsport 3. Mivel említettem hogy ezek inaktív játékok a következőt jelenti: Nem rendelkezünk egyenlőre velük, szimplán tervezzük a beszerzésüket. Ezért figyeljétek a játék listánkat napról napra, hisz bármelyik nap átválthat egy játék aktívra!

Ennyi lett volna a mai bejegyzés, és amint van valami fejlemény (akár a bajnokságokkal, akár a szponzorral kapcsolatban) azt jelezzük! Pacsi!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bloodwinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr243167017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása