HTML

Utolsó kommentek

BloodWing klán

A volt Fearless Fighters klán, immáron reinkarnálódott! A klán új életet kezdett, új tagokkal, új játékokkal, új célokkal. Üdvözöljük együtt a 2010. Február 9.-én alapul BloodWing Klán-t! Mint mondtam, a klán célt tűzött ki magának. Ez nem más, mint a meghivatalosodás. Mi nem azért hoztuk létre a szövetséget, hogy szimpla játék legyen a téma, hanem bajnokságokkal foglalkozunk, szponzorok után érdeklődünk, és klán videókat is létre hozunk. Nem hoznám szóba, hogy a BloodWing Klán a legjobb játékosokból állna össze, vagy mi lennénk a legjobbak, mert ez nem helytálló. Egy valami viszont van, amit az emberek mondhatnak ránk: Magyarországon mi voltunk, és mi vagyunk az első klán, akik a feladatot komolyan veszik, szponzorok után érdeklődnek, és mi pedig teszünk is érte! Böngéssz beljebb blogunkba, hogy megtudd klán játékaink listáját, tagjaink leírását, kupáink promóját, és még sok mást!

Friss topikok

Címkék

A "Reach bajnoka" végeredmény, friss infók a következő kupával kapcsolatban, avagy 2011, a BloodWing éve!

2011.08.22. 00:59 :: Dante12

 Palacsinta az arcba, csak hogy felkeljetek! Ismét bejegyzés írására kényszerültem, ugyanis van mit írnom ezúttal! A Reach bajnoka gálánk, 19:00-tól 22:15-ig tartott, megannyi meccsel, veszekedéssel, csalódással. A facebook oldalunkon bővebben találsz az eredményekről. Szó ami szó, az első forduló kiesettjei: BW Dante HUN, KBRoli, BW Baluka HUN, loli a HUN, BL Blice, Andrewboy77, Makiverem Penny. Egy apró megjegyzés: BL Blice olyan szintű űber-brutál monologizálást eresztett el a klán bajnokságával kapcsolatban, amitől egyből ez a reakció jött rám: "Hát ez az IQ-ját is számológépen számolja ki...". SmashKovi 2-0-ra elverte Blice-t, aki írt nekem egy üzenetet, melyben leírta hogy "szarok vagyunk, ratyi az 1v1-es kupánk, stb. stb.". No sebaj, voltak, vannak, lesznek is a live-on ekkora idióták.

Tehát SmashKovi, BW Nemice HUN, BW Kishajik HUN, BW Dodi HUN, Gyömbéres Keksz, és BL Gravemind továbbjutott a kupán. A második forduló Sword Base-n zajlott, amit Fear és Gravemind meccsével avattunk fel. 8 pontig ment a küzdelem, ám a meccs végén elég keményen összevesztek azzal kapcsolatban, hogy az egyikőjük laggolt, a másik pedig campelt. Végül megegyeztük abban, hogy játszanak még egyet, ám ezt Fear nyerte meg, így Gravemind távozni kényszerült a kupától. A következő meccs, Kovi és Kishajik között zajlott le. A meccs ismét zavaró körülmények között zajlott le: SmashKovi-tól üzenetet kaptak, melyben azt véleményezte hogy a pálya nem adja be a killeket. Így még egy menetet indítottunk, 1 pontig, amit SmashKovi zsebelt be. BW Kishajik HUN-nak távoznia kellett, és mit ne mondjak: Eléggé tisztességes volt tőle a távozása! Én csak egyet sajnálok, hogy az ott lévő társaság teljes mértékben Kovi-t kezdte ajnározni (Természetesen megérdemelte, nem erről van szó), de szerintem BW Kishajik HUN megérdemelt volna egy kis figyelmet, amiért ő volt az első aki tisztelte ellenfelét teljes mértékben. A következő meccsen, BW Dodi HUN olyan szintű elismerést kapott, amire még ő maga se számított. Alaposan meglepte az ott lévőket, akik Buttha01-nek szurkoltak, hisz nem tudták még Dodi mire képes. Onnantól kezdve, Doditól rettegett a fél mezőny. :D

A forduló végső menete BW Nemice HUN és Gyömbéres Keksz között zajlott le, némi konfliktussal, de ez nem való jelenleg publikálásra. A meccset végül Gyömbéres Keksz vitte, így az egyetlen BW klántag aki az elődöntőbe jutott: BW Dodi HUN volt.

A 3. forduló, SmashKovi és X HHR FeAr 97X között zajlott le, bár Fear ismét a lag-t hozta fel. Innentől kezdve csakis a pontszámot figyeltük meg, tehát SmashKovi döntős figurává vált. Már csak az ellenfelére várt. Jött a várva-várt Dodi vs. Gyömbéres Keksz meccs, ami 14-14-nél kezdett elfajulni. A toronyban campelés volt a meccs főmozgató rugója. GYK remekül használta az Armor Lock-ot, és azt ügyesen kombinálta a campelés rejtelmeivel, így a meccset 15-14-re nyerte. Gratulálunk! Így a BW teljesen kihullt a versenyből.

És a döntő, akire mindenki várt, olyan szintű hangulat rombolást eredményezett, amire nem számítottam a kupa kezdetekor. Azzal kezdődött, hogy a 16 ember szép lassan elkezdett fogyni, és a döntőre csak 6-an maradtunk. Egyetlen ember, aki még dícséretet érdemel, az Makiverem Penny, hisz ő már az 1. fordulóban kiesett, de végig izgulta a kupát. A bajnoki mérkőzésen viszont Penny-t a nete 3-szor is ledobta, így csalódottan, de tisztelettudóan nyújtotta át a győzelmet Kovi-nak, aki a Reach bajnoka lett, hivatalosan is. Köszönjük mindenkinek aki ott volt, akár résztvett akár nem, a hangulat megvolt, egészen az elődöntőig.

Ez az, végre vége a bajnokságnak! Végre kipihenheti magát az egész BW Klán a sok szervezés után, és aludhat egy jót az elmúlt hetek után! Na ezek azok a mondatok, amiket nem tudok egyszerűen kiejteni a számon... Amint a hosszú est után ledőltem mint egy hordó az ágyamra, alváshoz kezdtem volna, ám hirtelen felkaptam a fejem, és ötleteim támadtak, az új bajnoksággal kapcsolatban. De nem kevés ám! Fogtam a jegyzetfüzetem, egy tollat, és elkezdtem jegyzetelni a jobbnál-jobbnak tűnő ötleteket. Egyeztettünk BW Nemice HUN kollégával, és ötleteket cseréltünk. Hamarosan megérkezett BW Dodi HUN is, akivel szintén váltottunk pár szót, majd elkezdtem megalkotni az új gálánkhoz a képeket, szövegeket, banner-eket. Ám ezek közül, egyik sem lett publikálva. Tehát ha vetted a fáradságot, és elolvastad a cikket idáig, megérdemled hogy megtudd a következő gála jellemzőit. A bajnokság neve (Nem végleges !!): A BloodWing éve. Egy fél éves kupasorozatot képzeltünk el, tabellával, és NEM KIESÉSES ALAPÚ RENDSZERREL! Ez annyit tesz, hogy az utolsó gálán rengetegen csalódottan távoztak, hisz kiestek a kupán, épp ezért terveztünk egy tabellás szezon-t. Egy féléves (!!) szezonról lenne szó, melynek minden szombat-vasárnapján lekellene játszania egy adott mennyiségű meccset, a résztvevők közül, és az alapján megkapnák a napi pontukat. A verseny végét, karácsony előttre gondoltuk. A díj nem lenne más: Pénz nyeremény. Ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon, a bajnokság résztvevőinek majd belépő díjat kell fizetniük! A legjobb: Saját foteledből élvezheted ki a BW évét, hisz nem kell helyszínre menned. Hamarosan teljes értékű információkkal szolgálok, csakis a versennyel kapcsolatban!

Pacsi!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bloodwinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr723169904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása