HTML

Utolsó kommentek

BloodWing klán

A volt Fearless Fighters klán, immáron reinkarnálódott! A klán új életet kezdett, új tagokkal, új játékokkal, új célokkal. Üdvözöljük együtt a 2010. Február 9.-én alapul BloodWing Klán-t! Mint mondtam, a klán célt tűzött ki magának. Ez nem más, mint a meghivatalosodás. Mi nem azért hoztuk létre a szövetséget, hogy szimpla játék legyen a téma, hanem bajnokságokkal foglalkozunk, szponzorok után érdeklődünk, és klán videókat is létre hozunk. Nem hoznám szóba, hogy a BloodWing Klán a legjobb játékosokból állna össze, vagy mi lennénk a legjobbak, mert ez nem helytálló. Egy valami viszont van, amit az emberek mondhatnak ránk: Magyarországon mi voltunk, és mi vagyunk az első klán, akik a feladatot komolyan veszik, szponzorok után érdeklődnek, és mi pedig teszünk is érte! Böngéssz beljebb blogunkba, hogy megtudd klán játékaink listáját, tagjaink leírását, kupáink promóját, és még sok mást!

Friss topikok

Címkék

Revans gála(k), Végzet tánca, haladásaink, November a mi hónapunk!

2011.09.18. 19:43 :: Dante12

Nem véletlenül hanyagoltuk egy időre a blog bejegyzéseket. Gyűjtöttük egy lapra a friss infóinkat, hogy azokat egy csokorba szedve kínáljuk számotokra. Jól tettük! Lássuk...

Úgyérzem, a Szeptember 10.-ére tervezett Revans gálánkkal kell kezdenem, mindenképp, hisz ezzel volt a legtöbb macera. A free-for all elimination tournament (Mindenki-mindenki ellen, az utolsó helyezett mindig kiesik) rendesen lezajlott, íme a helyezettek:

1# BL Gravemind

2# ExemplarySoma

3# BW Dante HUN

Tehát mint látjátok, Gravemind lett Kovi ellenfele a novemberi kupánkért.. vagy nem?! Nemice kollégával eldöntöttük, ideje lerántani a leplet a Revansról: Két részes lesz, tehát Gravemind-nek és Kovi-nak lesz még egy ellenfele. Ismét 13 fő indult, de a helyezettek...:

1# BW Dante HUN

2# Alienji

3# KLBotond

Mint látjátok, bekerült a vezér is a serlegért való küzdelemhez, így lesz ki képviseli a klánt. Gratulálunk mindenkinek! Dante Vs Gravemind Vs Kovi.

Aztán itt van a Végzet Tánca 4v4 gálánk, melyet egy 2 fős (!) csapat nyert. Ők akarták így, 3 éve együtt játszanak. Ez az NS klán. És VERETLENÜL fejezték be a hat fordulós bajnokságot, mellyel egy-egy érmet nyertek maguknak, s ezt novemberben vehetik át.

A konzol online, pedig írt rólunk egy dicsősítő cikket is.

http://www.konzol.eu/hirek.php?id=2100&page=1

Ezentúl pedig szólok: Hamarosan NOVEMBER, ami a BW hónapja!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bloodwinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr203236653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása